dkv-spojujeme

Hledáte zaměstnance? Provozovatel deníku Zdopravy.cz spustil pracovní portál zaměřený na dopravu

Strojvedoucí, ilustrační foto. Autor: Zdopravy.cz/Jan ŠindelářStrojvedoucí, ilustrační foto. Autor: Zdopravy.cz/Jan Šindelář

Společnost Avizer Z, která provozuje internetový deník Zdopravy.cz, spustila do zkušebního provozu nový inzertní projekt. Portál Prácezdopravy.cz je zaměřený na

Společnost Avizer Z, která provozuje internetový deník Zdopravy.cz, spustila do zkušebního provozu nový inzertní projekt. Portál Prácezdopravy.cz je zaměřený na nabídku volných pracovních pozic v dopravě a příbuzných oborech.

V zájmu hladkého rozjezdu a vybudování oboustranné důvěry jsou služby portálu pro firmy do konce srpna zdarma. Během tohoto období lze služby nezávazně vyzkoušet. Poté vstoupí v platnost velmi vstřícný ceník.

V případě zájmu vám bude umožněn přístup na nástěnku inzerentů, kde získáte všechny potřebné informace a vyřídíte vše potřebné k jednoduchému vkládání a správě vašich inzerátů. Případně za vás vše zařídí provozovatel stránek.

Věříme, že nová služba bude společnostem z oboru dopravy k užitku, neboť míří na maximálně relevantní cílovou skupinu. Zájemcům o práci v oboru či změnu místa zase portál Prácezdopravy.cz usnadní orientaci v nabídce zaměstnavatelů.

Deník Zdopravy.cz má měsíčně přes čtvrt milionu unikátních uživatelů, které doprava zajímá. Sesterský portál Prácezdopravy.cz doplní zpravodajské informace o dění na oborovém trhu práce. První poptávky zadaly například společnosti RegioJet, Arriva, MEV Austria, Ředitelství silnic a dálnic či Dopravní podnik města Hradce Králové.

Kontaktní osobou je Kevin Ovečka (ovecka@zdopravy.cz), neváhejte se na něj obrátit.

Tagy Prácezdopravy.cz zaměstnanci zaměstnavatelé
44 komentářů