Uplatnění v dopravě: Firmy na portálu Prácezdopravy.cz nabízejí desítky různých pozic

Autobusová garáž. Autor: Zdopravy.cz/Jan ŠindelářAutobusová garáž. Autor: Zdopravy.cz/Jan Šindelář

Řídící letového provozu, letištní inženýr pro provoz ploch, mechanik, řidič kamionu i autobusu, elektrotechnik, vedoucí posunu, řidič odtahového vozidla, strojvedoucí

Řídící letového provozu, letištní inženýr pro provoz ploch, mechanik, řidič kamionu i autobusu, elektrotechnik, vedoucí posunu, řidič odtahového vozidla, strojvedoucí v osobní i nákladní dopravě, prodavač vozidel, vozmistr, karosář, řidič v MHD, projektant organizace dopravy, dispečer a mnoho dalších pozic nabízejí firmy z oboru dopravy na novém portálu Prácezdopravy.cz. Celkový počet nabídek přesáhl za prvních 20 dní povozu portálu 80.

Poptávky zadaly například společnosti RegioJet, MEV Austria, Ředitelství silnic a dálnic, Letiště Praha, Jihotrans Group, Aures Holdings, LokoTrain, Arriva Morava, ZDAR, AWT, RailClinic, TSK Praha, Cargo Motion, Dopravní podnik hl. m. Prahy či Dopravní podnik města Hradce Králové.

Pro firmy jsou v zájmu hladkého rozjezdu a vybudování oboustranné důvěry služby portálu do poloviny září zdarma. Bezplatné období bylo prodlouženo, původně bylo do konce srpna. Během tohoto období lze služby nezávazně vyzkoušet. Poté vstoupí v platnost velmi vstřícný ceník.

Kontaktní osobou je Kevin Ovečka (ovecka@zdopravy.cz), neváhejte se na něj obrátit.

Odbavení letadla na Letišti Praha. Autor: Zdopravy.cz/Jan Šindelář

Odbavení letadla na Letišti Praha. Autor: Zdopravy.cz/Jan Šindelář

Tagy Prácezdopravy.cz zaměstnanci zaměstnavatelé
11 komentářů