FlixBus spouští linku z Prahy do Splitu a obnovuje spojení Liberec – Berlín

Autobus FlixBus v Berlíně. Foto: FlixBusAutobus FlixBus v Berlíně. Foto: FlixBus

Autobus FlixBusu tak pojede z Prahy do Splitu zhruba 16 hodin, ceny začínají na 999 korunách.

Autobusová společnost FlixBus spustí ve čtvrtek 24. června pravidelné spojení z Prahy do Splitu. Zelené autobusy budou jezdit do chorvatského města pětkrát týdně. Společnost během června rovněž spustí spojení Praha – Krakov (24. 6.), Liberec – Berlín (17. 6.) a Vratislav – Vídeň (17. 6.).

Autobus bude z Prahy do  Splitu vyjíždět každý den od středy do neděle v 16:55. Cestou má zastávky ve Vídni, Štýrském Hradci, Mariboru, Zadaru, Biogradu na Moru, Vodici, Šibeniku a Trogiru. Ve Splitu cestující vystoupí deset minut po deváté ráno.

Zpáteční spoj je k dispozici od čtvrtka do pondělí s odjezdem ve 21:10 a příjezdem do Prahy v 13:45. Ze Splitu provozuje FlixBus spojení do dalších chorvatských destinací. Jednou denně míří brzký ranní spoj do letoviska Makarska, třikrát denně se lze s FlixBusem dostat do Dubrovníku.

Autobus FlixBusu pojede z Prahy do Splitu zhruba 16 hodin, ceny začínají na 999 korunách. Do Splitu jezdí i vlak RegioJetu, jemuž cesta trvá 21 hodin, ceny začínají na 890 korunách.

Spoj FlixBusu Liberec – Berlín pojede pětkrát týdně, bude zajíždět také na nové berlínské letiště Flughafen Berlin Brandenburg. Spoj z Vratislavi do Vídně bude mít frekvenci čtyřikrát týdně, na českém území zastaví v Ostravě, Olomouci a Brně. „Tato linka je pro cestující výhodným spojením s vídeňským letištěm,“ uvedla mluvčí FlixBusu Eva Krejčí. Linka Praha – Krakov bude k dispozici čtyřikrát týdně.

Tagy Chorvatsko FlixBus Liberec - Berlín Praha - Split
60 komentářů