Emirates navýší počty letů v Praze, od února budou létat čtyřikrát týdně

Boeing 777-300ER společnostni Emirates v Praze. Foto: Rosťa Kopecký / Flyrosta.comBoeing 777-300ER společnostni Emirates v Praze. Foto: Rosťa Kopecký / Flyrosta.com

Další rotaci přidává od února i flydubai.

Letecké spojení mezi Prahou a Dubají se od února dočká dalšího navýšení počtu spojů.  Po obnovení provozu společnosti flydubai tento týden navýší v únoru počty letů mezi Českem a Spojenými arabskými emiráty společnost Emirates. Od února by tak měli dopravci nabízet už sedm letů týdně.

Navýšení počtu letů vyplývá z údajů v rezervačním systému, potvrdila ho mluvčí Letiště Praha Kateřina Pavlíková. Ke třem stávajícím letům týdně provozovaným Boeingem 777-300ER přibude ještě sobotní rotace. Dosud Emirates létají v neděli, středu a pátek. Časy letů zůstávají stejné jako jiné dny: odlet v 15:30 z Prahy.

Optimistický je ohledně dalšího vývoje i flydubai. K úterním a sobotním letům dopravce od února přidává ještě třetí let týdně: ve čtvrtek.

Lety do Perského zálivu jsou aktuálně jediným dálkovým spojením z Prahy. Do oblasti létají ještě Qatar Airways, které zůstávají u tří letů do Dauhá týdně.

Tagy DXB emirates flydubai letiště praha prg PRG-DXB
8 komentářů