dkv-spojujeme

ČSA se vrací do Amsterdamu a Londýna, v půlce prosince obnoví lety do Říma

První Boeing 737-800 v barvách ČSA registrace OK-TST. Foto: Marek HorákPrvní Boeing 737-800 v barvách ČSA registrace OK-TST. Foto: Marek Horák

V druhé polovině prosince plánují ČSA návrat linek do Říma a Oděsy.

České aerolinie od pondělí obnoví po více než dvou měsících spojení na dvě velká evropská letiště. Od pondělí obnoví opět provoz na linkách do Amsterdamu a do Londýna na Heathrow.

Restart linek potvrdila mluvčí skupiny Smartwings Group Vladimíra Dufková. „Podle situace budeme upravovat nabízenou kapacitu, dodala.

V případě Londýna se bude létat každý den, jen první týden provozu nepoletí úterní spoj. Odlet z Prahy je naplánován na 11:40. Z Prahy do Londýna aktuálně létá pouze Ryanair dvakrát týdně an Stansted, easyJet i British Airways přerušily provoz.

Do Amsterdamu začnou ČSA létat od pondělí každý den v 17:25, nebudou létat v sobotu. Do Amsterdamu aktuálně létají z Prahy KLM. Na oba lety nasadí ČSA Boeing 737-800.

Podle Dufkové dojde ještě od 17. prosince k obnovení letů do Říma, v rezervačním systému je také opět uvedena i ukrajinská Oděsa s lety od 19. prosince.

Během druhé vlny pandemie musely ČSA opět redukovat svůj provoz. Aktuálně létají do Paříže, Kodaně, Stockholmu, Moskvy a Kyjeva.

Tagy AMS Amsterdam České aerolinie ČSA letecké spojení Praha - Londýn letiště praha LHR Londýn prg Top
78 komentářů