České dráhy hledají šéfa DPOV, vypsaly výběrové řízení

Hlavní oprava elektrické lokomotivy Českých drah. Pramen: DPOVHlavní oprava elektrické lokomotivy Českých drah. Pramen: DPOV

Skupina České dráhy vypsala výběrové řízení na obsazení pozice předsedy představenstva dceřiné společnosti DPOV. Hlavním předmětem činnosti DPOV je provádění

Skupina České dráhy vypsala výběrové řízení na obsazení pozice předsedy představenstva dceřiné společnosti DPOV. Hlavním předmětem činnosti DPOV je provádění oprav železničních kolejových vozidel a jejich částí.

Špičkový podnik v oboru železničního opravárenství vykázal loni rekordní tržby ve výši téměř dvou miliard korun. Vedle oprav provádí například povrchové úpravy lokomotiv či jejich modernizaci. Hlavními zákazníky DPOV jsou společnosti ze Skupiny ČD.

DPOV je na trhu dvacet let (jako právnická osoba od 1.1. 2007) a za tu dobu si v rámci skupiny vypracovala nenahraditelnou pozici. V blízké budoucnosti bude nicméně muset reagovat na měnící se trh i skladbu provozovaných kolejových vozidel či konverzi trakční soustavy.

Dráhy hledají motivovaného manažera, který bude plnit strategické cíle skupiny. Kandidát by měl mít zkušenosti na úrovni nejvyššího managementu. Klíčový je též zájem o nové trendy v oblasti železničního opravárenství. Podrobné podmínky výběrového řízení jsou uvedeny zde.

Přihlášku do výběrového řízení spolu s přílohami je nutné podat prostřednictvím e-mailu na adresu: ceskedrahy@constellation.cz nebo poštou na adresu: Constellation s.r.o., U Prašné brány 1, 110 00 Praha 1 V předmětu e-mailu/na obálku prosím uveďte: Výběrové řízení na předsedu představenstva společnosti DPOV, a.s.

Tagy DPOV předseda představenstva výběrové řízení
14 komentářů