Car4Way rozjíždí ve velkém sdílení aut v Brně, spojil síly s RegioJetem

Auta Car4Way v Brně. Foto: Car4WayAuta Car4Way v Brně. Foto: Car4Way

Společnosti RegioJet a Car4Way se dohodly na spolupráci, díky které  může cestující RegioJetu hned po výstupu z vlaku či autobusu

Společnosti RegioJet a Car4Way se dohodly na spolupráci, díky které  může cestující RegioJetu hned po výstupu z vlaku či autobusu v Praze či Brně sednout do sdíleného auta a neřešit návštěvu půjčovny vozidel.

Car4Way současně dnes oznámil po pilotním testování provozu v Brně velkou expanzi v moravské metropoli, kde chce mít během letošního roku na 200 sdílených vozidel různých kategorií. Už od února spustil možnost využívat sdílená auta i na dálnici D1 mezi Prahou a Brnem.

Společným projektem chtějí firmy nabídnout komplexní zajištění mobility a možnost přestoupit z vlaku či autobusu rovnou do auta. Zákazníci mají na registraci u Car4Way slevu 999 korun, k tomu kredit na 60 minut jízdy zdarma. Podmínkou pro využívání auta je vyzvednutí čipu pro otevření vozidel, který si mohou vyzvednout na pobočkách RegioJetu.

Car4Way nabízí tzv. volný carsharing vozidel vlastní flotily. To znamená, že zákazník si auto vyzvedne a může ho pak vrátit kdekoli ve vyznačené lokalitě daného města. Vše probíhá samoobslužně. Auto si může rezervovat už při nákupu jízdenky.

Sdílená auta mohou parkovat v modrých i fialových zónách měst, v Brně – Židenicích bude na permanentní místo pro jeden vůz této služby.

Car4Way působí na českém trhu od roku 2014 – doposud zejména v Praze, aktuálně provozuje flotilu 700 aut, do konce roku jich bude mít tisíc.

Tagy Car4Way carsharing RegioJet
20 komentářů