Air India pokračuje v proměně, představila novou vizuální identitu

Nové livery letecké společnosti Air India. Zdroj: Air IndiaNové livery letecké společnosti Air India. Zdroj: Air India

Změny jsou součástí transformace aerolinky pod taktovkou nového majitele, skupiny Tata.

Letecká společnost Air India pokračuje ve své velké proměně. Tentokrát představil indický dopravce novou vizuální identitu. Do té samozřejmě patří zcela nové logo i zbarvení, modernizací projde také interiér Boeingů 777.

Upravené livery aerolinky vévodí nový velký nápis „Air India“ na přední části trupu. Pozměněny byly i barvy. Charakteristický koncept okenních rámů umisťuje jeden takový na ocas letadla. První stroj v novém zbarvení bude první Airbus A350, který dopravce převezme. Stát se tak má ještě v prosinci tohoto roku. Všechna širokotrupá letadla společnosti mají létat v novém nátěru do roku 2025.

Na renovaci kabin flotily Boeingů 777 vyčlenila skupina Tata 400 milionů dolarů. Cestující si je budou moci vyzkoušet ve druhé polovině příštího roku. Nová budou sedadla, designové a technologické prvky i palubní zábavní systém. Dodaná letadla už mají inovovaným interiérem disponovat při předání.

Změny jsou součástí transformace aerolinky pod taktovkou nového majitele, skupiny Tata. Ta už do proměny bývalého národního dopravce investovala miliony eur. Odhalení nové identity přichází necelý půlrok po potvrzení velkého nákupu 470 letadel.

Tagy AI Air India Indie Tata Group
10 komentářů