Umbrella Holiday spustí novou autobusovou linku do Chorvatska. Nabízí místa ve třech třídách i řízek jako občerstvení

Autobus Setra společnosti Umbrella Holiday. Foto: UmbrellaAutobus Setra společnosti Umbrella Holiday. Foto: Umbrella

Společnost Umbrella Holiday letos spustí nové spojení mezi Českem, Slovenskem a Chorvatskem. Od 25. června začne jezdit pětkrát týdně z

Společnost Umbrella Holiday letos spustí nové spojení mezi Českem, Slovenskem a Chorvatskem. Od 25. června začne jezdit pětkrát týdně z Prahy do Splitu a jednou týdně do Dubrovníku.

Firma nové spojení oznámila v tiskové zprávě. Z Prahy budou odjíždět autobusy v 17:30, do Splitu přijedou v 11:15. Zpět odjíždí ve 12:40 s příjezdem v 6 hodin ráno do Prahy. Jednosměrná jízdenka stojí v nejlevnější třídě 1550 Kč. U linky do Dubrovníku odjíždí autobus z Prahy v 16 hodin s příjezdem ve 14 hodin, zpět v 16 hodin s příjezdem ve 13 hodin do Prahy. Jednosměrná jízdenka stojí nejméně 2 200 Kč.

„Doprava je určena všem turistům, kteří mají v Chorvatsku pronajatou jachtu nebo ubytování a hledají komfortní a bezpečný způsob, jak se do země dopravit,“ uvedla firma v tiskové zprávě. Autobusy Umbrella Holiday budou vyjíždět z Prahy a zastavovat v Brně, Bratislavě, Zadaru, Sukošanu, Biogradu, Pakoštane, Vodici, Šibeniku, Primoštenu, Rogoznici, Seget Donji, Trogiru, Kaštelu a Splitu.

Vždy v sobotu pak budou pokračovat přes Omiš, Bašku Vodu, Makarskou a Slano do Dubrovníku.

Na trasu společnost nasadí luxusní autobusy Setra 516 HDH a Setra 517 HDH, jsou vybavené mimo jiné pohodlnými sedadly vysouvacími do uliček a připojením k wifi.

Jízdenky jsou rozděleny do tří tříd – Comfort class, Premium class a Business class, přičemž v každé třídě si cestující mohou vybírat z řady doplňkových služeb od pronájmu tabletu se zábavním a informačním palubním portálem přes občerstvení až po pronájem stand-up paddle boardu. V občerstvení je například řízek s bramborovým salátem.

Sedadla v Premium class nabízejí výhled z první řady sedadel či prémiových míst za zadními dveřmi autobusu, cestující v Business class budou mít k dispozici nejlepší místa v autobuse s větším prostorem pro nohy či místo u stolů. Jízdenka v Business class také zahrnuje řadu doplňkových služeb včetně večeře a pronájmu tabletu.

Tagy Umbrella Holiday
50 komentářů