Wizz Air začne létat z Prahy do Albánie, linku spouští v červenci

Airbus A320 společnosti Wizz Air v Praze. Foto: Letiště PrahaAirbus A320 společnosti Wizz Air v Praze. Foto: Letiště Praha

Velká expanze letecké společnosti Wizz Air se dotkne i českých zákazníků. Firma dnes oznámila vybudování nové základny v albánském hlavním

Velká expanze letecké společnosti Wizz Air se dotkne i českých zákazníků. Firma dnes oznámila vybudování nové základny v albánském hlavním městě Tiraně, kam umístí tři Airbusy A320 a otevře 15 nových linek do osmi zemí.

Jednou z nových linek bude i letecké spojení Prahy a Tirany. Wizz Air ho spustí 3. července. Do Albánie bude létat v pátek a v pondělí, vždy v 9:40 z Prahy, v 7:10 z Tirany. Letenky jsou již v prodeji. Nejlevnější jednosměrné letenky jsou zatím za 1059 Kč z Prahy, za 799 Kč z Tirany. Lety jsou v prodeji až do konce zimního letového řádu.

Jde o druhou novou linku Wizz Air, kterou v Praze maďarský dopravce otevírá, od konce července má spustit spojení do Bukurešti. Firma létá z Prahy ještě do Bari, Kutaisi a Kišiněva, obnovení letů do těchto destinací chystá v polovině června a v červenci.

Wizz Air během dvou dní oznámil velkou expanzi, otevírá nové základy v Miláně či na Kypru, výrazně rozšíří nabídku také v Salcburku.

Tagy Albánie letiště praha prg PRG-TIA TIA Tirana Wizz Air
18 komentářů