V Karviné začala oprava Nádražní ulice, řidiči musejí počítat s omezeními

Nádražní ulice v Karviné. Zdroj: ŘSDNádražní ulice v Karviné. Zdroj: ŘSD

Hotovo má být do první poloviny dubna, práce vyjdou na přibližně 11,5 milionu korun.

Silničáři začali v pondělí 4. března s rekonstrukcí Nádražní ulice v Karviné. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) o tom informovalo v tiskové zprávě.

Práce se týkají úseku mezi mimoúrovňovou křižovatkou se silnicí I/59 a světelně řízenou křižovatkou se silnicí III/4688 na ulici Havířská. Počítá se s výměnou asfaltových vrstev, obnovy dopravního značení či úpravami okolí vozovky. Hotovo má být do první poloviny dubna. Rekonstrukce vyjde na přibližně 11,5 milionu korun.

Úsek Nádražní ulice v Karviné, který začali silničáři rekonstruovat.Zdroj: ŘSD

Úsek Nádražní ulice v Karviné, který začali silničáři rekonstruovat.
Zdroj: ŘSD

Oprava přinesla částečnou uzavírku silnice I/67, řidiči celou dobu projedou jedním jízdním pruhem pro každý směr v režimu 1+1.

„V maximální možné míře předpokládáme zachování obslužnosti autobusových zastávek, přilehlého autobusového nádraží i nákupního a obchodního centra, a to vždy minimálně jedním ze dvou stávajících připojení na silnici I/67. Ulice Svatopluka Čecha zůstane dostupná jen ze směru od zimního stadionu, tedy z ulice Karola Śliwky,“ informoval Miroslav Mazal z týmu komunikace ŘSD.

Mazal dodal, že během dočasného znemožnění levého odbočení z Nádražní ulice na Bohumín a přechodného znemožnění nájezdu ve směru do Ostravy bude obousměrná objízdná trasa viditelně vyznačena po silnici I/67H (ulice Ostravská a třída 17. listopadu) a dále po třídě Osvobození k Havířské ulici.

Nádražní ulice v Karviné. Zdroj: ŘSDNádražní ulice v Karviné. Zdroj: ŘSDNádražní ulice v Karviné. Zdroj: ŘSD
Tagy karviná Ředitelství silnic a dálnic ŘSD
10 komentářů