TSK po noční demolici mostu otevřela Strakonickou autům

Demolice mostu, ilustrační foto. Pramen: ŘSDDemolice mostu, ilustrační foto. Pramen: ŘSD

Strakonická ulici v Praze – Zbraslavi je po nočním bourání mostu průjezdná. Krátce po 10:00 silničáři zprovoznili směr do centra

Strakonická ulici v Praze – Zbraslavi je po nočním bourání mostu průjezdná. Krátce po 10:00 silničáři zprovoznili směr do centra Prahy, krátce před 13:00 začala auta jezdit i opačným směrem, informovala mluvčí Technické správy komunikací (TSK) Barbora Lišková. Podle původního harmonogramu plánovali silničáři oba směry zprovoznit dopoledne.

Průjezd Strakonickou ulicí přes Zbraslav je zatím omezený na jeden pruh v každém směru. Ještě dnes odpoledne by ale řidiči měli mít podle Liškové k dispozici standardní dva pruhy pro každý směr.

Provoz na Strakonické ulici byl plánovaně přerušen v sobotu v 18:00 kvůli demolici mostu, který vedl od sjezdové rampy k ulici K výtopně. Most byl ve špatném stavu a TSK na jeho místě postaví nový. Při rekonstrukci mostu budou zdemolovány všechny původní části mostu, vyjma základů pilířů, a následně budou postaveny nové trámové konstrukce o jednom poli. Výstavba nového mostu bude pokračovat do září příštího roku.

ČTK

Tagy Strakonická Technická správa komunikací TSK Praha
7 komentářů