TEST: Poľovnícke ragú i Cordon Bleu. Na slovenské koleje vyrazilo letní menu jídelních vozů

Letní menu WGSKE - Hovězí ragu po myslivecku s tarhoňou. Foto: Aleš PetrovskýLetní menu WGSKE - Hovězí ragu po myslivecku s tarhoňou. Foto: Aleš Petrovský

Menu prošlo kompletní proměnou.

10 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Martin Hanzal

Proč? Proč se nechávají v gastru a ve službách obecně zaměstnávat lidé typu „Hospoda na mýtince“? Když nechci/neumím/whatever komunikovat s lidmi, necpu se do gastra, ale jdu například dělat hrobníka… Vážně nechápu…

Jméno.m

Protože se tam dobře krade.

Georg

uplatni se tam spousta lidi, kteri jinak nic neumi. viz popis prvniho vozu.

V. K.

Vezmou tam totiž každého.

MHD

Osobně mi menu oproti JLV přijde takové bez nápadu.
Bez lepku je tam jedno „emergency food“. ( Není na chuť, prostě jen na zasycení). Bezlepková Marlenka má v jídelním lístku uvedeny alergen lepek. Tady to asi zpracovával odborník.

Tomáš

Díky za článek!

Vojtech

Teda já si běžně je LV při 20 lety dával biftek za těch 380 Kč na českém území a párkrát jsem si dokonce dává z berlína za 520 a to tehdy byly podstatně nižší platy. Ale přijít za jídlo 10 až 12 € téhle kvality když u Pohlreicha c Cafe Imperial je polední menu za 8 až 9 ryba za 11 nevím nevím. Jo v Imperialu absolutně nebude problém s kvalitou a i moderním jídlem. U JLV akceptuji delší dobu Teleci s cockovym salátem, Které při ohřevu mikro velkou konveťákem nebo panvickou bude vypadat stejně dobře. Tot mi cenově připadá… Číst vice »

p.ondrash

.. měl byste si aspoň 2x přečíst svoje komenty, než je zveřejníte..

Jméno.m

Salát de la cock musel být skvělý!

JiVe

to nejde číst.