Společnost airBaltic obnoví lety z Prahy do Rigy koncem července

airBaltic a jeho Airbus A220-300 v nátěru připomínajícím 100 let Lotyšska. Foto: Letiště PrahaairBaltic a jeho Airbus A220-300 v nátěru připomínajícím 100 let Lotyšska. Foto: Letiště Praha

Lotyšská letecká společnost airBaltic dnes oznámila, že obnovení letů mezi Prahou a Rigou plánuje na 27. července. Lety budou operovány

Lotyšská letecká společnost airBaltic dnes oznámila, že obnovení letů mezi Prahou a Rigou plánuje na 27. července. Lety budou operovány pětkrát týdně letadly typu Airbus A220-300.

„Bezpečnost a zdraví našich cestujících je naší nejvyšší prioritou. Zavedli jsme přísná bezpečnostní opatření a celé obnovení leteckého provozu se řídí doporučeními všech úřadů. Všichni cestující na palubách letadel společnosti airBaltic obdrží zdarma sadu základních ochranných pomůcek, která obsahuje roušku a dezinfekční ubrousky,“ uvedl šéf firmy Martin Gauss.

Letový řád i letenky jsou k dispozici na webových stránkách společnosti www.airbaltic.com. Při rezervaci do 30. června firma nabízí možnost změny data bez úhrady manipulačního poplatku. Změna data smí být provedena pouze jednou.

Letiště Praha má nyní 12 pravidelných linek, na konci června by jich mělo být minimálně 21. Obnovení letů postupně oznamují i další společnosti. Naposledy tak učinil Ryanair, když ohlásil obnovení 20 linek z Prahy od července.

Tagy airBaltic letiště praha
1 komentář