Ryanair obnoví provoz většiny linek na pražském letišti od července

Boeing 737-800 společnosti Ryanair na odletu z Prahy. Foto: Letiště PrahaBoeing 737-800 společnosti Ryanair na odletu z Prahy. Foto: Letiště Praha

Letecká společnost Ryanair dnes upřesnila obnovení provozu na Letišti Václava Havla Praha. Vybraná spojení bude dopravce provozovat už v posledním červnovém

Letecká společnost Ryanair dnes upřesnila obnovení provozu na Letišti Václava Havla Praha. Vybraná spojení bude dopravce provozovat už v posledním červnovém týdnu, s příchodem července pak obnoví z/do Prahy většinu svých pravidelných spojení v rámci letního letového řádu.

„Obnovení provozu je také příležitostí pro ty cestující, jejichž lety byly na jaře zrušeny kvůli cestovním omezením spojených s šířením nemoci covid-19. Ti tak mohou nyní uplatnit své vouchery vystavené společností Ryanair a využít tak lety v době, kdy se Evropa postupně otevírá a je opět možné cestovat i na dovolené,“ uvedla zástupkyně Ryanairu Olga Pawlonka.

Dodala, že Ryanair oslaví obnovení provozu cenovou akcí, když do prodeje uvolní letenky na červenec v ceně 419 korun. Takové letenky je třeba rezervovat nejpozději do čtvrteční půlnoci.

Nyní má Praha 12 pravidelných linek, na konci června by jich mělo být minimálně 21. Ryanair před krizí provozoval v Praze 30 linek.

Destinace Ryanairu z Prahy
Barcelona (obnovení provozu – červen)
Bari (červenec)
Bordeaux (červenec)
Bournemouth (červenec)
Brusel (srpen)
Dublin (červenec)
Edinburgh (červenec)
Göteborg (srpen)
Korfu (červenec)
Liverpool (červenec)
Londýn STN (červen)
Madrid (červen)
Malaga (červenec)
Mallorca (červenec)
Manchester (červen)
Marseille (červenec)
Milán (červenec)
Pisa (srpen)
Rhodos (červenec)
Řím (červen)
Zadar (červenec)
Pramen: Letiště Praha

Tagy letiště praha Ryanair
15 komentářů