Ryanair spustí pravidelné lety z Brna a Ostravy začátkem července

Boeing 737-800 společnosti Ryanair v Brně. Foto: Letiště BrnoBoeing 737-800 společnosti Ryanair v Brně. Foto: Letiště Brno

Mezinárodní letiště v Brně a Ostravě by se měla dočkat obnovení pravidelného provozu začátkem července. V obou případech jde o

Mezinárodní letiště v Brně a Ostravě by se měla dočkat obnovení pravidelného provozu začátkem července. V obou případech jde o linky společnosti Ryanair do Londýna. Uvedli to dnes zástupci letišť.

Na Letišti Leoše Janáčka Ostrava v Mošnově by se mělo začít létat 2. července. Zpočátku se bude létat dvakrát týdně ve čtvrtky a soboty, od září se počítá s obnovením plného provozu.

Linka Brno – Londýn by měla být obnovena rovněž počátkem prázdnin. Jde o jednu ze dvou pravidelných linek z Brna. Linka do italského Bergama by měla začít fungovat až s platností zimního letového řádu, tedy od konce října.

Brno může odbavovat také charterové lety, jimiž lidé létají na dovolenou. Zatím však není kam létat kvůli uzavřeným hranicím. Z Brna se létá jak do jihoevropských států, které jsou součástí Evropské unie, tak například do Egypta či Turecka.

V Pardubicích by se měl vrátit Ryanair se svoji linkou do Alicante na začátku července, počítá s jedním letem týdně v červenci, v srpnu dvakrát týdně.

ČTK

Tagy Letiště Brno Letiště Ostrava Londýn Ryanair
78 komentářů