Ryanair se vrací na linku z Prahy do Malagy, doplní Smartwings a Eurowings

Letadlo Ryanairu na pražském letišti. Pramen: Letiště PrahaLetadlo Ryanairu na pražském letišti. Pramen: Letiště Praha

Spojení bude třikrát týdně.

Letecká společnost Ryanair se po více než roce a půl vrátí na trasu mezi Prahou a španělskou Malagou. Od 30. října začne létat třikrát týdně, zatím má lety naplánované do konce zimního letového řádu.

Vyplývá to z informací v rezervačním systému, letenky jsou již v prodeji. Spojení do Malagy zrušil bez uvedení důvodu loni, na lince tak zůstaly jen Smartwings a Eurowings.

Podle letového řádu bude linku obsluhovat letadlem střídavě ze základen v Praze a Malaze. Ryanair bude létat z Prahy v pondělí (11:05–14:25, z Malagy odlet 7:20) , čtvrtek (14:00–17:20, z Malagy odlet 17:55 ) a v sobotu (10:10–13:30, z Malagy odlet 6:25). Pro Ryanair jde o pátou španělskou destinaci z Prahy, dosud nabízí spojení do Barcelony, Madridu, Sevilly a na Mallorcu.

Smartwings nadále na trase zůstanou hlavním dopravcem na lince do Andalusie s nabídkou každodenního spojení. Eurowings létají čtyřikrát týdně, s nástupem zimního letového řádu se ale z linky téměř stáhnou. Nabízí aktuálně přímé lety jen na začátku listopadu a během přelomu roku.

Tagy letiště praha Malaga PRG-AGP Ryanair
28 komentářů