RegioJet vypraví speciální vlaky kvůli hokejovému šampionátu. Jen z Bratislavy

Bratislava hlavná stanica a vlak RegioJetu v čele s lokomotivou Bombardier Traxx MS2. Foto: RegioJetBratislava hlavná stanica a vlak RegioJetu v čele s lokomotivou Bombardier Traxx MS2. Foto: RegioJet

Kromě již dříve oznámeného projektu Českých drah a hokejového svazu Vlakem na hokej vypraví kvůli mistrovství světa v hokeji v

Kromě již dříve oznámeného projektu Českých drah a hokejového svazu Vlakem na hokej vypraví kvůli mistrovství světa v hokeji v Bratislavě speciální vlaky i RegioJet. Budou ale jezdit jen jednosměrně z Bratislavy hned po skončení zápasů.

Speciální vlaky nazvané Sport Express vypraví RegioJet ve dnech 10. 5., 13. 5., 16. 5., 21. 5., 23. 5., 25. 5. a 26. 5. Pojedou ze stanice Bratislava Nové Město, která je blíže Stadionu Ondreje Nepely. Odjezd je naplánován na 23:18 hodin (spoje nestaví ve stanici Bratislava hlavná stanica), do Brna dolního nádraží bude příjezd v 00:48 hod., do Pardubic ve 2:13 hod. a do Prahy pak ve 3:15 hodin. „V případě prodloužení zápasu budou mít spoje posunutý čas odjezdu tak, aby fanoušci pohodlně stihli se dostat na nádraží Bratislava Nové Mesto k odjezdu spoje – cestující budou o změně času odjezdu vlaku informování SMS zprávou,“ řekl mluvčí RegioJetu Aleš Ondrůj.

RegioJet na spoje nasadí vozy z večerního vlaku RJ1047 a na ranní spoj bude vlak navezen soupravově.

Dodatečné spoje RegioJetu z Bratislavy do Prahy nabídnou soupravy s více než 300 místy. Cena jízdenek bude od 490 korun ve třídě low-cost po 699 korun v byznysu. To je více než u běžných spojů, RegioJet nabízí na trase jízdenky od 290 Kč. Jiné jsou i podmínky zrušení jízdy: nejpozději 48 hodin před odjezdem s poplatkem 10 %.

Oficiálním dopravcem na hokejový šampionát jsou České dráhy. Ty vypraví zvláštní vlaky od 10. do 21 . května v celkem v sedmi termínech. Ve směru z Prahy odjede souprava ráno a do Bratislavy přijede kolem poledne. Zpět z Bratislavy se plánuje odjezd krátce před půlnocí a příjezd do Prahy v časných ranních hodinách. Zpáteční jízdenky vycházejí na 1200 korun, ČD na spoje nasadí vozy řady B. Balíčky kombinující jízdenku se vstupenkou na zápasy jsou už vyprodané.

Tagy České dráhy RegioJet vlakem na Mistrovství světa v hokeji v Bratislavě
56 komentářů