RegioJet hledá řidiče pro vnitrostátní i mezinárodní linky

Příští zastávka Mnichov!... nebo třeba Vídeň? A nebo byste raději poznávali krásy Česka?

V RegioJetu aktuálně hledáme řidiče autobusů pro mezinárodní i vnitrostátní linky. Pokud máte řidičský průkaz skupiny D, profesní průkaz a průkaz řidiče, pak jste náš člověk!

V našich řadách máme jak zkušené, mnohaleté řidiče, tak řidiče začátečníky, kteří u nás svou řidičskou kariéru začali. Najdete u nás skvělou partu nejen řidičů, ale i dispečerů a vedoucích. Turnusy plánujeme dostatečně dopředu a snažíme se vždy uspokojit všechny požadavky zaměstnanců. Samozřejmě ani my se nevyhneme „mimořádným událostem“ a proto potřebujeme dostatečně komunikativní a zodpovědné lidi.

Naše žluté autobusy značky Irizar jsou pravidelně servisované, vaše jediná starost tedy bude dopravit naše cestující bezpečně do cílové stanice. Své zaměstnance si hýčkáme! Nabízíme slevy na firemní produkty, kartu Multisport na sportovní aktivity a zvýhodněné mobilní tarify pro zaměstnance i jejich rodiny. Na pozici řidiče pro vnitrostátní linku si můžete vydělat až 40 tisíc čistého. Pokud byste se rozhodli jezdit na mezinárodních linkách a podívat se do světa, můžete si vydělat až 45 000 čistého.

Svět z paluby žlutých autobusů vypadá zcela jinak. Hory, moře, památky, to vše můžete jako řidiči vidět. Tak neváhejte a přidejte se k nám!

Více informací se dočtete v inzerátu ZDE.