Pokud vyhrajeme, bude sleva na celý rok. DB okořenily svůj fanouškovský tarif na mistrovství

Souprava ICE v barvách mistrovství evropy ve fotbale. Zdroj: DBSouprava ICE v barvách mistrovství evropy ve fotbale. Zdroj: DB

Každý den mistrovství evropy se nasadí 14 speciálních fotbalových vlaků.

Pokud se Německo stane fotbalovým mistrem Evropy, Deutsche Bahn bezplatně prodlouží všechny fanouškovské slevové karty Fan-Bahncard 25 na celý rok. Ty budou normálně platit jen tři měsíce od nákupu.

Koupit se dají pouze do 16. června, karty stojí 19,90 eur (nebo 39,90 eur v 1. třídě) a poskytují 25% slevu z cen Super Spar, Spar a Flex v rámci celého Německa.

Turisté a návštěvníci mistrovství z ciziny by si však měli dát pozor na automatické prodloužení karty. K tomu totiž dojde bez ohledu na případné německé vítězství, avšak bude standardně zpoplatněno. A to opět částkou 19,90 eur na tři měsíce. Aby k tomu nedošlo, musí se prodloužení čtyři týdny před koncem platnosti karty zrušit.

Každý druhý vlak se zpožděním. Přesnost Deutsche Bahn klesla na nové dno

Karta je pouze digitální, ve fyzické podobě se koupit nedá. DB jsou oficiálním národním partnerem mistrovství, které se koná hned v několika městech napříč Německem.

V době utkání přidají dráhy téměř 10 000 dalších míst denně ve vlacích ICE a Intercity. Každý den mistrovství se nasadí 14 speciálních fotbalových vlaků.

Kromě slevové karty nabízí DB držitelům vstupenek na zápasy i speciální zlevněné fixní jízdné. V rámci Německa si mohou zarezervovat cestu 2. třídou do místa konání za 29,90 eur.

Tagy Deutsche Bahn Německo slevy
5 komentářů