Ostrava získá další přímé spojení s Vratislaví, linku otevírá polský Sindbad

Autobus Setra společnosti Sindbad. Foto: SindbadAutobus Setra společnosti Sindbad. Foto: Sindbad

Druhý největší polský dopravce v dálkových autobusech otevírá nové spojení mezi Českem a Polskem. Od pondělí 23. září začne jezdit

Druhý největší polský dopravce v dálkových autobusech otevírá nové spojení mezi Českem a Polskem. Od pondělí 23. září začne jezdit společnost Sindbad na nové trase mezi Ostravou a dolnoslezským hlavním městem Vratislaví.

Novou trasu oznámil Sinbdad na svých stránkách a facebookovém profilu. Linka má jezdit každý den: ráno v 6:15 hodin odjíždí z Vratislavi, v Ostravě je v 11:30. Z Ostavy autobus odjíždí zpět v 16 hodin,  ve Vratislavi je ve 21.30.

Ceny jízdenek aktuálně začínají na sedmi eurech. V Česku autobus zastaví ještě v Opavě a v Krnově, dále pak v řadě dalších polských měst, například Prudniku nebo Nyse. Přímé autobusové spojení mezi oběma městy dosud zajišťuje dvakrát denně FlixBus.  Od letošního jízdního řádu mohou cestující z Ostravska využít přímý noční vlak mezi Berlínem a Vídní, který jede i v úseku mezi Ostravou a Vratislaví.

Jízdní řád linky Ostrava - Vratislav

Jízdní řád linky Ostrava – Vratislav

Cestujícím se současně otevírá i možnost dalších spojení přes Vratislav do celé sítě Sindbadu v Polsku i Evropě. Sindbad obsluhuje téměř 200 zastávek v Polsku a přes 500 měst v Evropě.

Sindbad je tradičním polským autobusovým dopravcem, s více než 120 autobusy je v oblasti dálkové autobusové dopravy druhým největším dopravcem v Polsku.

Tagy Top
10 komentářů