Obrazem: British Airways představily nové uniformy

Nové uniformy pro zaměstnance British Airways. Foto: BANové uniformy pro zaměstnance British Airways. Foto: BA

Stávající uniformy věnuje dopravce na charitu a k recyklaci.

Personál British Airways čeká převlékání do nových uniforem. Britský dopravce jejich podobu mění po téměř dvaceti letech. Na jejich návrhu se podíleli sami zaměstnanci.

Design je od britského módního návrháře Ozwalda Boatenga. British Airways v tiskové zprávě k novým uniformám uvedly, že vývoj nových oděvů trval čtyři roky a na testování se podílelo přes 1500 lidí. Nešlo jen o saamotný vzhled, ale i o funkčnost materiálů.

Nové uniformy začnou zaměstnanci fasovat na jaře letošního roku, výměna se týká 30 tisíc zaměstnanců. „Nové uniformy představují to nejlepší z moderní Velké Británie a pomohou nám poskytovat dobré služby cestujícím. Chtěli jsme uniformy, v kterých se naši zaměstnanci budou cítit pohodlně a budou pyšní na to je nosit,“ řekl šéf British Airways Sean Doyle. Nové uniformy dostane nejen palubní personál, ale i například mechanici či zaměstnanci handlingu.

Výměna uniforem má být hotová letos. Stávající uniformy navržené Julien MacDonald budou věnovány na charitu a recyklovány.

Nové uniformy pro zaměstnance British Airways. Foto: BANové uniformy pro zaměstnance British Airways. Foto: BANové uniformy pro zaměstnance British Airways. Foto: BANové uniformy pro zaměstnance British Airways. Foto: BANové uniformy pro zaměstnance British Airways. Foto: BANové uniformy pro zaměstnance British Airways. Foto: BA
Tagy British Airways
8 komentářů