Neparkujte, zaparkujeme za vás. Letiště Praha nabízí novou službu pro movité

Parkování na letišti. Pramen: Letiště PrahaParkování na letišti. Pramen: Letiště Praha

Počet nadstandardně velkých parkovacích míst, kterých je aktuálně 50, se má rozrůst na dvojnásobek.

Letiště Václava Havla spustilo novou parkovací službu, která je známá spíše od luxusních restaurací. Cestujícím, kteří využívají službu PC Premium s extra velkými parkovacími místy, nabízí v pilotním provozu i samotné zaparkování.

To zařídí prověřený letištní řidič, kterému cestující odevzdá své auto na jednom ze dvou expresních parkovišť před terminály. „Náš řidič vozidlo převezme a zajistí jeho bezpečné odstavení v nedalekém parkovacím domě. Po návratu bude vozidlo opět přistaveno k vrácení na témže místě,“ uvedla ředitelka služeb cestujícím Letiště Praha Teresa Gibim Gallardo. Cestující tak nebude muset například hledat místo.

„Služba je v pilotním ověřování a váže se na službu prémiového parkování, v rámci kterého cestující uhradí 600 korun navíc,“ doplnila mluvčí letiště Klára Divíšková.

Nejdražší parkování na letišti PC Premium čeká letos i další změna. Počet nadstandardně velkých parkovacích míst, kterých je aktuálně 50, se má rozrůst na dvojnásobek. Podle vedení letiště jde o reakci na vysokou poptávku.

Tagy letiště praha parkování na Letišti Václava Havla
28 komentářů