Na silnici I/34 z Hlinska do Svitav začaly dvě velké uzavírky

Oprava silnice, ilustrační foto.. Pramen: ŘSDOprava silnice, ilustrační foto.. Pramen: ŘSD

Část silnice bude jednosměrná, velká objížďka čeká nákladní auta.

Řidiči na silnici I/34 v Pardubickém kraji musejí od dnešního dne počítat s dvěma velkými omezeními, která nejvíce zkomplikují jízdu hlavně nákladním automobilům.

Mezi Hlinskem a Svitavami dnes začala dvě větší omezení, která potrvají do přelomu října a listopadu. Větší komplikace je v Krouně mezi Hlinskem a Poličkou, kde byla zahájena oprava mostu. Zatímco auta jedou objížďkou Proseč – Skuteč – Hlinsko, nákladní auta musejí počítat s delší trasou Litomyšl – Vysoké Mýto – Slatiňany – Nasavrky.

I na objízdné trase pro nákladní auta přitom ještě čeká řidiče omezení: u Hrušové na silnici I/35 je stále kyvadlový provoz.

Další omezení začalo dnes na silnici mezi Poličkou a Svitavami. Dojde zde ke kompletní opravě vozovky. Akce je rozdělena na tři etapy. „Stavební úpravy budou probíhat za provozu s tím, že provoz bude řízen pracovníky stavby a bude usměrněn pomocí provizorního dopravního značení,“ uvedlo ŘSD na svých stránkách. Ve směru na Svitavy zůstane provoz zachován, v opačném směru musejí řidiči počítat s objížďkami. Detailně je omezení popsáno na stránkách ŘSD.

Tagy I/34 Ředitelství silnic a dálnic ŘSD
13 komentářů