dkv-spojujeme

Menzies přišel v Praze o dalšího zákazníka, flydubai přešel k CSAH

Boeing 737-800 společnosti flydubai v Praze. Foto: Letiště PrahaBoeing 737-800 společnosti flydubai v Praze. Foto: Letiště Praha

Letecká společnost flydubai přechází s handlingovými službami v Praze od společnosti Menzies ke společnosti Czech Airlines Handling (CSAH) patřící pod

Letecká společnost flydubai přechází s handlingovými službami v Praze od společnosti Menzies ke společnosti Czech Airlines Handling (CSAH) patřící pod Letiště Praha. Nový kontrakt oznámila  CSAH na svém firemním profilu na LinkedIn.

Zaměstnanci CSAH se budou na Letišti Václava Havla Praha starat o odbavení letadel i cestujících dubajské společnosti. Ke změně dojde od 15. listopadu. Emirates, které mají stejného majitele jako flydubai, zůstávají dál u Menzies.

Flydubai aktuálně nasazuje na lince z Prahy do Dubaje, která je provozu každý den, letadla typu Boeing 737-800 v konfiguraci pro 174 cestujících.

„Za uplynulý rok se nám podařilo získat již devět nových zákazníků, kterým na Letišti Václava Havla Praha poskytujeme komplexní služby odbavení letadel a cestujících,“ řekla mluvčí CSAH Kateřina Pavlíková. Konkrétně se jedná o letecké společnosti Air Arabia, Belavia, Pegasus Airlines, American Airlines, SCAT Airlines, Eurowings či Brussels Airlines. Od poloviny října se do portfolia firmy zařadil i ukrajinský nízkonákladový dopravce SkyUp Airlines, který zahájil provoz na linkách do Lvova a Charkova. „Daří se nám postupovat podle naší dlouhodobé strategie a oslovovat jak nově přicházející dopravce, tak i ty stávající, kteří své lety z Prahy již nabízejí,“ dodala Pavlíková.

Tagy CSAH Czech Airlines Handling flydubai Menzies
22 komentářů