dkv-spojujeme

Lufthansa věří v úspěšné léto, výrazně navýšila nabídku prázdninových destinací

Airbus A321 společnosti Lufthansa v Praze. Foto: Letiště PrahaAirbus A321 společnosti Lufthansa v Praze. Foto: Letiště Praha

Dopravce očekává velký nárůst poptávky kvůli uvolnění restrikcí a očkování.

Největší evropská letecká skupina Lufthansa Group věří ve výrazné oživení poptávky během letošního léta. Do letového řádu zařadila 33 nových destinací na letní sezónu.

„Náš letový řád pro letní sezónu je nejsilnější v historii. Očekáváme, že řada zemí uvolní svá omezení pro cestování a že hodně lidí bude již očkováno. Proto dojde ke strmému nárůstu poptávky po dovolených, jakmile bude cestování možné bez omezení. Chceme být na tuto situaci dobře připraveni,“ řekl Harry Hohmeister, člen představenstva Deutsche Lufthansa AG.

Oproti minulému létu firma rozšíří nabídku letních destinací z Frankfurtu o dvacet měst, dalších třináct z Mnichova. Firma se zaměří hlavně na lety do Karibiku, Řecka a na Kanárské ostrovy.

Část letů bude přes novou značku Eurowings Discover. Půjde hlavně o dálkové lety, například na Zanzibar nebo do Dominikánské republiky, spustí také přímou linku do Anchorage na Aljašce nebo nově přes léto také na Mauricius a na Maledivy. Pro lety koupené do konce května nabízí Lufthansa možnou změnu letenky zdarma.

Kompletní seznam nových destinací je na stránkách Lufthansy.

Tagy Eurowings Discover Lufthansa Lufthansa Group
11 komentářů