LOT odkládá start nové linky z Varšavy do Ostravy na září

Bombardier Dash 8 Q-400 v barvách LOT. Foto: Anna Zvereva / Wikimedia CommonsBombardier Dash 8 Q-400 v barvách LOT. Foto: Anna Zvereva / Wikimedia Commons

Letecká společnost LOT Polish Airlines začne létat z Ostravy do Varšavy až od září. Firma dnes oznámila, že kvůli výraznému

Letecká společnost LOT Polish Airlines začne létat z Ostravy do Varšavy až od září. Firma dnes oznámila, že kvůli výraznému propadu poptávky způsobeném šířením koronaviru přerušuje provoz na řadě linek a nespustí nové spojení z Ostravy. Linky z Prahy do Budapešti, která má začít 27. května, se zatím omezení netýká.

LOT redukci linek oznámil v tiskové zprávě. Linka, která měla začít původně 30. března. V rezervačním systému zůstalo na září chystané navýšení počtu letů na deset týdně.

LOT kvůli koronaviru zrušil až do 3. dubna spojení z Varšavy do Milána a Benátek, lety Varšavy do Pekingu jsou zrušené do 25. dubna, z Budapešti do Soulu do 8. dubna. Výrazně snížil počet letů z Varšavy do Tel Avivu, firma se chystá na zrušení letů z Varšavy a Budapešti do Londýna na letiště City. Z Krakova nebude nejméně do 24. dubna létat do Bukurešti.

Tagy Letiště Ostrava LOT LOT Polish Airlines OSR OSR-WAW ostrava varšava WAW
8 komentářů