Lokomotivu na hodinu? CZ LOKO spustila novou službu EffiRent

Elektrická lokomotiva CZ Loko EffiLiner 3000 Autor: Robert ŠkrlantElektrická lokomotiva CZ Loko EffiLiner 3000 Autor: Robert Škrlant

Hodina pronájmu začíná na 70 eurech, půjčit je možné i strojvedoucího.

Společnost CZ LOKO rozšířila své portfolio služeb o možnost krátkodobého zapůjčení lokomotivy už od jedné hodiny. Jako první jde do „půjčovny“ zařadila lokomotivu EffiLiner 3000. Lokomotiva řady 365 je označována pro svůj původ také jako Belgičanka.

Často se u zákazníků setkáváme s požadavkem, že si potřebují rychle půjčit lokomotivu na jeden nebo dva dny, a právě pro ně je tato flexibilní služba určena,“ říká Jan Kutálek, obchodní ředitel CZ LOKO.

Služba nazvalo CZ LOKO EffiRent. Lokomotiva v nabídce umožňuje provoz v Česku, na Slovensku a v Maďarsku. „Díky službě EffiRent mají dopravci možnost pružněji reagovat na nárazové navýšení přepravních výkonů a zároveň vyzkoušet přínosy moderní elektrické lokomotivy na konkrétním výkonu,“ uvedla společnost v tiskové zprávě.

Základní hodinová sazba pronájmu startuje na 70 EUR a přesná částka závisí na objemu poskytovaných služeb. Zajímavou volbou pro operátory je i možnost objednání lokomotivy společně se strojvedoucím proškoleným na tuto řadu.

Tagy CZ Loko EffiLiner 3000 pronájem lokomotivy
49 komentářů