Leo Express navýšil počet vlaků do Polska, zavede i návazné autobusy

Jednotka Stadler Flirt dopravce Leo Express v Praze. Pramen: LEJednotka Stadler Flirt dopravce Leo Express v Praze. Pramen: LE

Nově vyjíždí vlaky LE z Prahy do Krakova kromě pátku a neděle také ve čtvrtek, zpět se vracejí v pátek, sobotu a pondělí.

Dopravce Leo Express navýšil počet vlakových spojů mezi Prahou a Krakovem na celkem tři týdně. Nově vyjíždí z Prahy kromě pátku a neděle také ve čtvrtek, zpět se vracejí v pátek, sobotu a pondělí.

Od 1. června budou vlakové spoje doplněny o návazné autobusy, které budou jezdit ve všech zbylých dnech v obou směrech na trase Ostrava – Katovice – Krakov.

„Dlouhodobě sledujeme rostoucí zájem cestujících o tyto destinace. Proto se Leo Express rozhodl navýšit počet vlakových a autobusových spojů do Katovic a Krakova,“ uvedl mluvčí Leo Expressu Emil Sedlařík.

Vlakové spoje Leo Expressu vyjíždějí z Prahy směr Krakov v 15:00, do Krakova dorazí ve 21:47. Na zpáteční cestu se vydávají v 6:05 z Krakova, do Prahy dojedou ve 12:31.

Návazné autobusy budou vyjíždět z ostravského Svinova v 18:35, zpět z Krakova 6:05. „Autobusy navazují na vlaky z a do Prahy a umožňují tak plynulou přepravu mezi českou a polskou metropolí,“ doplnil Sedlařík.

Tagy LEO Express Praha - Krakov
26 komentářů