Leo Express nabírá strojvedoucí do Německa s odměnou až 60 tisíc korun čistého

Jednotka Stadler Flirt společnosti Leo Express. Foto: Leo ExpressJednotka Stadler Flirt společnosti Leo Express. Foto: Leo Express

Leo Express nabírá strojvedoucí v Německu s platem až 60 tisíc korun čistého. Kromě proškolení k získání nutných dokumentů pro

Leo Express nabírá strojvedoucí v Německu s platem až 60 tisíc korun čistého. Kromě proškolení k získání nutných dokumentů pro osobní dopravu, nabízí také kurzy němčiny nebo hrazení cestovních nákladů a ubytování. Na zářijový kurz se již přihlásilo několik zájemců. Uzávěrka přihlášek je do 15. srpna.

Leo Express pro kandidáty zajistí vše od proškolení, přes ubytování i dopravu. Mohou tedy i během školení bydlet u svých rodin v České republice. Upřednostňujeme kandidáty, kteří mají zkušenosti s řízením vlaku a je u nich pouze třeba doškolit němčinu. Tu by měli mít před začátkem školení alespoň na úrovni B1,“ vysvětluje HR manažer Leo Express Miroslav Jonáš.

Leo Express v Německu, kde jezdí na trase Berlín – Stuttgart, razantně roste. Zároveň se v některých regionech uchází i o soubory v závazku veřejné služby. „Strojvedoucí si v Německu může přijít až na 60 tisíc korun čistého. Díky nastavení turnusů může za 18 dnů odpracovat celých 156 hodin. Nemusí přitom počítat s náklady na dopravu či ubytování, protože ty za něj uhradí Leo Express,“ pokračuje Miroslav Jonáš z personálního oddělení Leo Express.

Noví strojvedoucí budou v Německu jezdit s lokomotivami Siemens Vectron, které jsou již plně vybaveny ETCS, ale i německým zabezpečovacím systémem. K výhodám práce u Leo Expres patří tradiční benefity jako jsou příspěvek na penzijní připojištění, odměna za loajalitu, příspěvek na sportovní aktivity, včetně leo korun určených na cestování nebo pravidelných školení a možnosti zachovat si způsobilost na několika trzích (Česko, Slovensko, Polsko, Německo) a systémech (elektřina, diesel).

Uchazeči mohou své žádost podávat na personál oddělení Leo Express. S případnými dotazy se mohou obracet na kariera@le.cz nebo 777 490 044.

Tagy LEO Express
48 komentářů