A pokud se cestující obousměrně počítá 2x tedy jedna jízdenka projde turniketem 2x = 2 cestující , nevychází to už tuplem 😉
Nose Peak
1 měsíc
Ta švýcarská technika je nějaká choulostivá. 15 let a je to zralý na generálku. To vedle v Reichenbergu měli poctivej kus tuzemskýho inženýrství. 30 let se kontrolovala jenom pohledem, a kdyby nespadla, kontrolovala by se tak dál…
Kolik je tak asi roční výnos z jízdného? Netuší někdo?
Petr
1 měsíc
Když to otevřeli tak ts restaurace na větruši byla úplně skvělá chodili jsme tam pravidelně a je škoda že dnes je to tam naprosto příšerně a ještě předražené
Ono je to v zásadě jedno, protože diskuse je o cenové hladině podniku. Pokud jdete na jídlo do **** hotelu a na jídelním lístku uvidíte cenovku 300 Kč za hlavní chod, tak to rozhodně není nad běžnou hladinou. A na tom, jestli si s kamarádem vyberete v této kategorii restauraci českou, italskou nebo červí, až zas tolik nesejde.
Větruše je pro mě skvělý šotokoutek. Koleje hezky pěkně pod sebou, jako na dlani. Výhled lepší než na modelové kolejiště. Jezdím tam rád.
Den před uzavřením ale raději jezdit nebudu. Nejsem sebevrah. 😜
2,6 mil. os. X 60 kč vs 13 mil. provoz x 15 let
To mi nevychádzá.
A pokud se cestující obousměrně počítá 2x tedy jedna jízdenka projde turniketem 2x = 2 cestující , nevychází to už tuplem 😉
Ta švýcarská technika je nějaká choulostivá. 15 let a je to zralý na generálku. To vedle v Reichenbergu měli poctivej kus tuzemskýho inženýrství. 30 let se kontrolovala jenom pohledem, a kdyby nespadla, kontrolovala by se tak dál…
Tak taky to udržovali ČD, tam nikdo za nic nemůže.
Tak ten výrobce jim zkrachoval hned po revoluci, jen tohle bohužel nejde udržovat stejně jako 810.
Švýcarská technika v českých rukách no.
Kolik je tak asi roční výnos z jízdného? Netuší někdo?
Když to otevřeli tak ts restaurace na větruši byla úplně skvělá chodili jsme tam pravidelně a je škoda že dnes je to tam naprosto příšerně a ještě předražené
Naprosto nepravdivá informace, kuchyně sice dražší ale vynikající
Pivo za 55-70, hlavní jídlo od 250… I pokud to srovnáte s mekáčem tak to není nijak extra drahé.
Jestli vám 300 Kč za jídlo v hotelové restauraci připadá moc, tak je něco špatně.
A je to jídlo nebo kostka ve skluzu? Ptám se pro kamaráda.
Píšu-li jídlo, mám na mysli jídlo. Kamaráda pozdravujte.
Dneska si pod slovem jídlo Eau představuje i červy. (Vzkazuje kamarád)
Ono je to v zásadě jedno, protože diskuse je o cenové hladině podniku. Pokud jdete na jídlo do **** hotelu a na jídelním lístku uvidíte cenovku 300 Kč za hlavní chod, tak to rozhodně není nad běžnou hladinou. A na tom, jestli si s kamarádem vyberete v této kategorii restauraci českou, italskou nebo červí, až zas tolik nesejde.