Ta švýcarská technika je nějaká choulostivá. 15 let a je to zralý na generálku. To vedle v Reichenbergu měli poctivej kus tuzemskýho inženýrství. 30 let se kontrolovala jenom pohledem, a kdyby nespadla, kontrolovala by se tak dál…
Tak taky to udržovali ČD, tam nikdo za nic nemůže.
Ferda
5 hodin
Kolik je tak asi roční výnos z jízdného? Netuší někdo?
Petr
7 hodin
Když to otevřeli tak ts restaurace na větruši byla úplně skvělá chodili jsme tam pravidelně a je škoda že dnes je to tam naprosto příšerně a ještě předražené
Ta švýcarská technika je nějaká choulostivá. 15 let a je to zralý na generálku. To vedle v Reichenbergu měli poctivej kus tuzemskýho inženýrství. 30 let se kontrolovala jenom pohledem, a kdyby nespadla, kontrolovala by se tak dál…
Tak taky to udržovali ČD, tam nikdo za nic nemůže.
Kolik je tak asi roční výnos z jízdného? Netuší někdo?
Když to otevřeli tak ts restaurace na větruši byla úplně skvělá chodili jsme tam pravidelně a je škoda že dnes je to tam naprosto příšerně a ještě předražené
Naprosto nepravdivá informace, kuchyně sice dražší ale vynikající
Pivo za 55-70, hlavní jídlo od 250… I pokud to srovnáte s mekáčem tak to není nijak extra drahé.