Integrace veřejné dopravy ve středních Čechách míří do finále – staňte se součástí organizátora dopravy největšího kraje

Jednotka CityElefant v Berouně. Foto: IDSKJednotka CityElefant v Berouně. Foto: IDSK

V rámci systému Pražské integrované dopravy (PID) je cestování vozidly veřejné dopravy na velmi vysoké úrovni. Rozhodujícími kritérii atraktivity veřejné dopravy

V rámci systému Pražské integrované dopravy (PID) je cestování vozidly veřejné dopravy na velmi vysoké úrovni. Rozhodujícími kritérii atraktivity veřejné dopravy v integrovaném systému jsou čas, cena, pohodlí, spolehlivost a bezpečnost. Společně s kolegy neustále pracujeme na tom, abychom jako organizátor integrované dopravy a garant její kvality, zajistili, že výše uvedená kritéria jsou plněna v maximální možné míře.

Veřejná hromadná doprava v systému Pražské integrované dopravy je na velmi vysoké úrovni a nabízí komfort a pohodlí, které cestující v 21. století očekává – tedy, ať už je to wifi, klimatizace, bezkontaktní odbavení nebo moderní informační systém. Při nákupu předplatného kupónu navíc vychází cenově mimořádně výhodně,“ uvádí ředitel IDSK Zdeněk Šponar.

Naše činnost byla zahájena před pěti lety a mezi naší hlavní náplň práce patří zastoupení Středočeského kraje při objednávání železniční a autobusové dopravy na území kraje, komplexní dopravní správa části svazků autobusových linek PID, ekonomická správa železnice a autobusů PID v objednávce kraje – včetně smluvních ujednání, spolupráce na kontrole dopravců, standardech kvality a marketingu.

„Letos to jsou čtyři roky od úplné integrace železnice a v polovině června bude ve středních Čechách do systému PID kompletně zaintegrovaná rovněž autobusová doprava,“ doplnil ředitel IDSK Zdeněk Šponar.

Pokud vás možnost práce v oblasti integrované dopravy ve Středočeském kraji zaujala, navštivte naše webové stránky kde najdete bližší podrobnosti. V současné době hledáme např. Vedoucí oddělení kvality dopravy, Technologa železniční dopravy nebo Manažera kvality. Těšíme se na spolupráci.

Tagy IDSK
42 komentářů