Havárie vodovodu přeruší provoz tramvají v Seifertově ulici na Žižkově

Tramvaje v Seifertově ulici v Praze na Žižkově. Autor: Zdopravy.cz/Jan ŠindelářTramvaje v Seifertově ulici v Praze na Žižkově. Autor: Zdopravy.cz/Jan Šindelář

Omezení se dotkne osmi tramvajových linek, zavedena bude náhradní autobusová doprava.

Kvůli havárii vodovodu na pražském Žižkově dojde k dočasnému přerušení provozu tramvají v Seifertově ulici. Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) o tom informoval na platformě X.

Omezení začne platit v úterý 20. srpna ve 20:00 a potrvá až do čtvrtka 29. srpna, konkrétně do 4:30. Dotkne se osmi tramvajových linek, a to 15, 24, 26, 29, 34, 35, 90 a 95. Změny jejich tras jsou k dispozici na webu DPP.

Kvůli mimořádnosti bude zavedena náhradní autobusová doprava. V denním provozu pojede linka X9 v obou směrech v trase Milíčova – Lipanská – Olšanské náměstí – Olšanská – Nákladové nádraží Žižkov a linka X15 polookružně v trase Milíčova – Lipanská – Olšanské náměstí – Flora – Olšanské náměstí – Milíčova.

V nočním provozu pojede linka X95 v obou směrech v trase Palmovka – Krejcárek – Biskupcova – Nákladové nádraží Žižkov – Olšanská – Olšanské náměstí – Viktoria Žižkov – Hlavní nádraží – Masarykovo nádraží – Bílá labuť a linka X98 rovněž obousměrně v trase Olšanské hřbitovy – Flora – Olšanské náměstí – Viktoria Žižkov – Hlavní nádraží – Masarykovo nádraží – Bílá labuť.

Tagy Dopravní podnik hl. m. Prahy Dopravní podnik hl. města Prahy dpp praha Seifertova Žižkov
16 komentářů