Fotbalisté Slavie si na cestu do Rakouska objednali zvláštní vlak s odjezdem z Edenu

Zvláštní vlak pro fotbalisty Slavie Praha v Edenu. Autor: Petr KončalZvláštní vlak pro fotbalisty Slavie Praha v Edenu. Autor: Petr Končal

„Zastávku máme hned u stadionu, ve vlaku najdeme veškeré pohodlí, které hráči potřebují,“ říká asistent trenéra.

Fotbalisté pražské Slavie odjeli v krátké době už podruhé na zápas Evropské konferenční ligy vlakem. U Českých drah si klub objednal zvláštní vlak do rakouského St. Pöltenu, kde se český tým utká s Lincem. Vlak odjel v úterý ze zastávky Praha-Eden.

„Pro zákazníka jsme zajistili vypravení zvláštního vlaku z Prahy do Rakouska. Jednalo se o komerční vlak vypravený na objednávku. Ve vlaku jsou řazeny lůžkové vozy. Jde o naši standardní obchodní nabídku, kdy si zákazníci mohou objednat vypravení zvláštních vlaků dle svých požadavků,“ uvedl mluvčí Českých drah Petr Šťáhlavský.

Zvláštní vlak pro fotbalisty Slavie Praha v Edenu. Autor: Petr Končal

Zvláštní vlak pro fotbalisty Slavie Praha v Edenu. Autor: Petr Končal

Připomněl, že podobné zvláštní vlaky vypravovaly České dráhy například pro fotbalovou reprezentaci na evropský šampionát v Polsku nebo pro hokejisty při konání mistrovství světa v České republice.

„Zastávku máme hned u stadionu, ve vlaku najdeme veškeré pohodlí, které hráči potřebují. Proti Unionu Berlín se nám to vyplatilo, je to blízko a pohodlné cestování,“ připomněl asistent trenéra Slavie Zdeněk Houštecký cestu Slavie vlakem na poslední zápas základní skupiny Evropské konferenční ligy.

Utkání Slavia Praha – LASK Linec začíná ve čtvrtek ve 21:00. Právě na zpáteční cestě nejspíš Slávisté využijí objednané lůžkové vozy.

Tagy České dráhy Rakousko Slavia Praha
65 komentářů