FlixBus spouští linku přes Krkonoše, pojede jen dvakrát týdně

Autobus VDL Futura FHD2 v barvách FlixBus na Florenci. Foto: Jan SůraAutobus VDL Futura FHD2 v barvách FlixBus na Florenci. Foto: Jan Sůra

Společnost FlixBus rozšíří svoji síť v Česku o další tři nová města. Nově začne jezdit do Smržovky, Tanvaldu, Kořenova a

Společnost FlixBus rozšíří svoji síť v Česku o další tři nová města. Nově začne jezdit do Smržovky, Tanvaldu, Kořenova a Harrachova. Zatím ale nezastaví v Jablonci nad Nisou, i když přes něj pojede.

Start nové linky z Prahy do polské Vratislavi oznámil FlixBus v tiskové zprávě. První spoj vyjede už tento pátek. Nové spoje budou odjíždět z Prahy v pátek a v neděli v 18:15, do Smržovky dorazí v 19:41, do Tanvaldu dorazí v 19:51, do Kořenova v 20:02 a v Harrachově budou stavět na zastávce sklárna. v 20:13. Ve Vratislavi budou autobusy ve 23 hodin.

Z Polska odjíždí autobusy v 7 hodin ráno v pátek a v neděli. z Harrachova budou odjíždět v 9:47, z Kořenova v 9:58, z Tanvaldu v 10:09 a ze Smržovky o deset minut později. Na konečnou do Prahy na ÚAN Florenc dorazí v 11:45 hod. Ceny jízdenek pro celou trasu začínají na 299 Kč, mezi Harrachovem a Prahou od 75 Kč. Přeprava lyží je zpoplatněna 19 korunami.

I když autobus pojede přes Jablonec nad Nisou, zatím v něm nebude zastavovat. „Zastávku v Jablonci nad Nisou bychom našim zákazníkům v budoucnu rádi nabídli, aktuálně ještě probíhají jednání o možném využívání této zastávky,“ řekla mluvčí Martina Čmielová.

FlixBus nedávno výrazně posílil spojení s Polskem, od začátku listopadu jezdí z Prahy do různých polských měst až 50krát týdně. Nově například zařadil do své sítě Hradec Králové a Náchod.

Tagy FlixBus Praha - Harrachov - Vratislav
6 komentářů