dkv-spojujeme

FlixBus spojil síly s Turancarem i na česko-slovenské linky

Autobusy Setra Comfort Class v barvách Turancaru a FlixBusu. Foto: FlixBusAutobusy Setra Comfort Class v barvách Turancaru a FlixBusu. Foto: FlixBus

Společnost FlixBus začala nově nabízet spojení v autobusech společnosti Turancar i na linkách mezi Prahou a slovenskými městy. O zahájení

Společnost FlixBus začala nově nabízet spojení v autobusech společnosti Turancar i na linkách mezi Prahou a slovenskými městy.

O zahájení prodeje jízdenek na tyto trasy došlo jen týden poté, co firmy oznámily spolupráci na slovenských vnitrostátních linkách.  Pro FlixBus to znamená rozšíření počtu zastávek na spoje z Česka na Slovensko o patnáct měst.

Jde celkem o 40 spojů týdně, které obsluhuje Turancar. Podobně jako u vnitrostátních slovenských linek jde o spolupráci, kdy Turancar blokuje pro Flixbus čtyři místa na každém spoji, což není dosud v síti FlixBusu příliš  obvyklý model kooperace s dopravci. Jde o denní i noční mezinárodní linky z Prahy do Banské Bystrice. Celkem bude mít i s vnitrostátními spoji na Slovensku FlixBus v síti 260 autobusových spojů Turancaru týdně.

Máme velkou radost, že díky spolupráci se společností Turancar můžeme rozšiřovat nabídku zastávek v naší síti. Slováci pracující v Praze se nyní pohodlně dostanou přímým spojem do řady dalších destinací. V síti se objeví i turisticky oblíbená místa jako lázeňské město Piešťany nebo historická Banská Bystrica,“ řekl Pavel Prouza, ředitel FlixBusu pro Českou republiku a Slovensko.

Díky FlixBusu můžeme oslovit širší okruh cestujících a také ty, kteří chtějí cestovat po celé Evropě. Těšíme se, že zákazníci ocení nový standard služeb na palubě našich autobusů a budou s námi cestovat o to raději. Do našeho vozového parku nyní postupně nasazujeme nově zakoupené autobusy, které cestujícím poskytnou to největší pohodlí a nejvyšší bezpečnost,“ řekl Viliam Turan, majitel společnosti Turancar.

Tagy FlixBus Turancar
6 komentářů