FlixBus ruší spojení Letiště Václava Havla s Brnem, autobusy přesune na jiné linky

FlixBus, ilustrační foto. Autor: Zdopravy.cz/Jan SůraFlixBus, ilustrační foto. Autor: Zdopravy.cz/Jan Sůra

Společnost FlixBus přestane od 10. června se změnou jízdního řádu nabízet přímé autobusové spojení mezi Brnem a pražským Letištěm Václava

Společnost FlixBus přestane od 10. června se změnou jízdního řádu nabízet přímé autobusové spojení mezi Brnem a pražským Letištěm Václava Havla. Linku firma spustila v prosinci loňského roku. Zůstane ale spojení mezi Prahou-Roztyly a Brnem.

FlixBus zatím nezveřejnil nový jízdní řád, v rezervačním systému ale už žádné cesty po 10. červnu z letiště nejsou. Konec spojení potvrdila mluvčí FlixBusu Martina Čmielová.

Průběžně vyhodnocujeme atraktivitu jednotlivých spojení a o přímé spojení mezi pražským letištěm a Brnem nebyl dostatečný zájem. Nově chceme na vybraná spojení mezi Florencí a Brnem přidat zastávku Roztyly, která se stala velmi oblíbenou, jelikož nabízí nejrychlejší spojení autobusem mezi Prahou a Brnem za 2:20 hodiny,“ řekla Čmielová.

FlixBus dosud na trase z Letiště Václava Havla nabízí 37 spojení týdně, jízdní řád je sestavený tak, že nejvíce spojů jezdí v pátek, žádný ale každý den. „Většina spojů z letiště bude přesunuta na mezinárodní linky, které budou i nadále spojovat Prahu s Brnem,“ řekla Čmielová. Další detaily o změnách jízdního řádu firma oznámí v příštích dnech.

Tagy FlixBus letiště václava havla
12 komentářů