FlixBus přidává spoje Praha–Košice, dohodl se s Tourbusem

FlixBus, odbavení cestující, ilustrační foto. Pramen: FlixBusFlixBus, odbavení cestující, ilustrační foto. Pramen: FlixBus

Autobusová společnost FlixBus tento týden navýšila počet spojů mezi Prahou a Košicemi až na tři denně, když přidala dva páry

Autobusová společnost FlixBus tento týden navýšila počet spojů mezi Prahou a Košicemi až na tři denně, když přidala dva páry autobusů. Rozšíření počtu spojů se děje na základě dohody s brněnským dopravcem Tourbus, který na linku nasazuje nové autobusy MAN. FlixBus to oznámil v tiskové zprávě.

Linka propojuje Prahu, Brno, Uherské Hradiště a Uherský Brod s Rožňavou a dalšími 14 slovenskými městy.

Zelené autobusy v rámci nového spojení odjíždějí z pražského nádraží Florenc každý den v 6.10 a 17.30, z brněnské zastávky Zvonařka odjíždějí v 8.45 a 20.20. Trasa vede přes Trenčín a střední Slovensko, na konečnou do Košic přijíždějí busy v 18.30 a 5.05 ráno. V opačném směru z Košic vyjíždějí v 7.00 a 19.15, příjezd do Prahy mají v 19.30 a 6.50 hodin. FlixBus doposud přímé spojení z Prahy do Košic nabízel s frekvencí jednou denně pět dní v týdnu.

„Díky spolupráci s novým dopravním partnerem společností Tourbus můžeme zákazníkům FlixBusu nabídnout vyšší frekvenci spojení do Košic i nové destinace na přímém spoji z Česka. Zbrusu nové zelené autobusy MAN, které jsou na tuto linku nasazeny, zákazníkům poskytnou ty nejmodernější bezpečnostní prvky i pohodlí. Samozřejmostí je WC na palubě, wifi připojení a elektrické zásuvky, takže cestující mohou během cesty pracovat nebo studovat,“ uvedla mluvčí FlixBusu Martina Čmielová.

Tagy FlixBus Praha - Košice Tourbus
28 komentářů