FlixBus přidává další spoje na sever. Posílí linku do Liberce i Krkonoš

Autobus VDL Futura FHD2 v barvách FlixBus na Florenci. Foto: Jan SůraAutobus VDL Futura FHD2 v barvách FlixBus na Florenci. Foto: Jan Sůra

Společnost FlixBus rozšířila spojení z Prahy do Jablonce nad Nisou a Krkonoš, od červnové změny jízdního řádu přidá ještě další

Společnost FlixBus rozšířila spojení z Prahy do Jablonce nad Nisou a Krkonoš, od červnové změny jízdního řádu přidá ještě další pár spojů na trase z Prahy do Liberce.

Přímé spojení mezi Prahou a Harrachovem přes Jablonec nad Nisou otevřel FlixBus loni na podzim, na léto ho ještě posílí. Autobusy zastavují ještě ve Smržovce, Tanvaldu a Kořenově, všechny spoje pokračují dál do Polska do Vratislavi a Varšavy. FlixBus na trase Praha – Harrachov přidává 22 spojů týdně. Nově tak umožní i cestu na jednodenní výlet z Prahy do Jizerských hor či Krkonoš nebo z Harrachova do Vratislavi.

Už na podzim jsme avizovali, že počty spojení na trase mezi Prahou a Krkonošemi s příchodem hlavní sezony navýšíme. Potvrdilo se nám, že o tuto trasu je stálý zájem. Nové spoje jsme nasadili v časech tak, aby mohli cestovatelé vyrazit i na jednodenní výlet a pohodlně se dostali nazpět domů z Krkonoš do Prahy nebo z Polska do Krkonoš,“ uvádí mluvčí společnosti FlixBus Martina Čmielová.

Spoje do Krkonoš budou odjíždět z Prahy kromě pátku a neděle nově i ve čtvrtek a sobotu v 18:15, do Smržovky dorazí v 19:41, do Tanvaldu dorazí v 19:51, do Kořenova v 20:02 a v Harrachově budou stavět na zastávce sklárna v 20:13. FlixBus navíc přidává každodenní spojení s odjezdem z Prahy v 7:05, které do Harrachova dorazí v 9:03 hodin a dále pak pokračuje do Polska. Pro cestování v opačném směru přidává dopravce každodenní večerní spojení z Polska přes Harrachov, kde zastaví v 20:22 a do Prahy přijede v 22:20 hodin večer.

Od letní změny jízdních řádů (9. června) chystá FlixBus i další novinku na trase do Libereckého kraje. Přidává devět spojů mezi Libercem a Prahou. Jedná se o spoje s ranními odjezdy z Liberce v 6:45 a večerními odjezdy z Prahy Florence v 19:45 během pracovních dní. Zatímco ráno z Liberce jde o autobus se stejným časem jako jezdí RegioJet, v případě večerního získají cestující večer další spoj (RegioJet jede ve 20 a 21 hodin).

Tagy FlixBus
31 komentářů