Flixbus přidal další spoj mezi Prahou a Plzní, na západ protáhl linku z Košic

Autobus VDL Futura FHD2 v barvách FlixBus na Florenci. Foto: Jan SůraAutobus VDL Futura FHD2 v barvách FlixBus na Florenci. Foto: Jan Sůra

Společnost FlixBus začala od minulého týdne nabízet další dlouhé spojení napříč bývalou federací. Linka z Prahy do Košic nově začíná

Společnost FlixBus začala od minulého týdne nabízet další dlouhé spojení napříč bývalou federací. Linka z Prahy do Košic nově začíná už v Plzni. Rozšířila se tak nabídka spojení i mezi Prahou a Plzní a také se otevřela možnost jízdy bez přestupu z Plzně až do Košic.

Jedná se o prodloužení linky z Košic do Prahy, kterou obsluhuje náš slovenský dopravní partner Daftour. Nově od listopadu tyto spoje zajíždějí až do Plzně,“ potvrdila mluvčí FlixBusu Martina Čmielová.

Podle jízdního řádu je odjezd autobusu z Plzně každý den v 8:20, v cíli je po 776 kilometrech jízdy v 20:20. Opačným směrem z Košic vyráží autobus v 7:00, v Plzni je v 19:25. Cena jízdenky začíná na 379 korunách. 

Jde o další dlouhou linku mezi Českem a Slovenskem, už dříve firma spustila netradiční spojení Horní Plané s Prešovem. Linka ale vede hlavně přes Rakousko a Maďarsko.

Tagy FlixBus Plzeň - Košice
18 komentářů