FlixBus od čtvrtka otevře další mezinárodní linky z Česka, vrací se do Nizozemska i Polska

Autobus FlixBus v Berlíně. Foto: FlixBusAutobus FlixBus v Berlíně. Foto: FlixBus

Společnost FlixBus chystá od tohoto čtvrtka velkou obnovu své sítě mezinárodních linek z Česka. Po již dříve oznámeném návratu na Slovensko

Společnost FlixBus chystá od tohoto čtvrtka velkou obnovu své sítě mezinárodních linek z Česka. Po již dříve oznámeném návratu na Slovensko a do Chorvatska firma začne jezdit také do Polska, Nizozemska a Německa.

Mezinárodní provoz obnovil FlixBus včera, kdy autobusy poprvé vyjely na linku z Prahy do Košic, ve čtvrtek se vrátí linka mezi Prahou a Bratislavou.

Na spuštění mezinárodních spojů pracujeme postupně. Pokud se lidé v létě k cestování vrátí a bude o mezinárodní spoje zájem, máme v plánu další destinace přidávat v návaznosti na poptávku a prodeje stávajících spojů,“ řekla mluvčí FlixBusu Martina Čmielová.

Až sedmkrát denně začne FlixBus jezdit z Prahy do Vídně, třikrát do Berlína. Každý den bude nejméně jeden spoj do Lipska, Hannoveru nebo Essenu. Několikrát týdně jsou na přímém spoji z Prahy dostupné destinace jako Mnichov, Düsseldorf, Halle v Německu nebo Amsterdam v Nizozemsku. Do Amsterdamu firma zatím plánuje jezdit pětkrát týdně.

Směrem do Polska začne FlixBus vypravovat spoje každý den. Mezi nejvýznamnější destinace patří Varšava, Vratislav, Jelení Hora, Poznaň, Krakov, Gdaňsk, Gdyně nebo Lodž. Mezinárodní spoje do Polska pojedou z Prahy přes Liberec, Jablonec nad Nisou nebo Hradec Králové a Náchod. Přehled odjezdů jednotlivých spojů najdete na stránkách dopravce.

Tagy FlixBus
3 komentáře