FlixBus obnoví začátkem června spoje z Prahy do Lyonu, Met a Curychu

Cestující FlixBusu. Autor: FlixBusCestující FlixBusu. Autor: FlixBus

FlixBus už v uplynulých týdnech obnovil například spoje Praha - Paříž, plánuje otevřít přímé linky do chorvatských letovisek. 

Autobusová společnost FlixBus obnoví s příchodem června další mezinárodní spoje z Prahy. Konkrétně jde o spojení do švýcarského Curychu (2. 6.) a Lyonu a Met ve Francii (3. 6.). Spojení budou provozována čtyřikrát týdně, ve směru z Prahy od čtvrtka do neděle, zpět od pátku do pondělí.

Autobus do Curychu bude vyjíždět z Prahy v devět ráno, zastaví v sedmi městech na německém území (např. Řezno, Augsburg, Tübingen, letiště Stuttgart) a do Curychu dojede ve 20:30. Na cestu zpět se vydá v 8:35, v Praze bude v 19:55.

Spoj do Lyonu bude jezdit přes noc. Z Florence vyjede ve 21:25, v cíli bude druhý den ve 13:20. Na francouzském území má šest zastávek, v Německu dvě. Zpátky se vrací v 17:15 s příjezdem do Prahy v 9:25. „Tento spoj poskytuje mimo jiné komfortní přímé spojení do Norimberku,“ uvedla mluvčí FlixBusu Eva Krejčí. Do Met bude autobus vyjíždět z Prahy v 9:50 a na konečnou dorazí ve 22:10. Zpátky se bude vracet v 10:30 s příjezdem do Prahy v 22:50. Ceny jízdenek na zmíněné linky začínají zhruba na devíti stovkách.

FlixBus už v uplynulých týdnech obnovil například spoje Praha – Paříž či Praha – Košice. Posílil i některá vnitrostátní spojení, například Praha – Liberec. V polovině června plánuje otevřít přímé linky do chorvatských letovisek.

Tagy FlixBus Praha - Curych Praha - Lyon Praha - Mety
16 komentářů