FlixBus obnoví provoz na lince Praha – Paříž

Autobus FlixBusu. Pramen: FlixBusAutobus FlixBusu. Pramen: FlixBus

Autobus do Paříže má šest zastávek na německém území, například v Norimberku nebo Heidelbergu.

Společnost FlixBus obnoví začátkem května po covidové přestávce provoz na lince Praha – Paříž. První autobus z Prahy na západ vyjede 7. května, opačným směrem pojede poprvé 10. května. Spoje budou mít následně denní frekvenci.

Zelený autobus bude z pražského nádraží Florenc vyrážet každý den v půl deváté ráno a do Paříže dorazí v půl jedenácté večer. Autobus do Paříže má šest zastávek na německém území, například v Norimberku nebo v Heidelbergu, ve Francii zastaví také v Remeši. Na zpáteční cestu z Paříže bude vyjíždět v 9:45 a na Florenci bude ve 23:40. Ceny jízdenek začínají podle sdělení FlixBusu na 1249 korunách.

Zároveň se spoji Praha – Paříž obnoví FlixBus i provoz na lince Paříž – Mnichov. Ten odstartuje 8. května. „Je to určitý signál, že se situace postupně vrací do standardnějších podmínek, a cestující se díky zlepšující se pandemické situaci a postupnému růstu proočkovanosti vracejí a znovu využívají naše služby,“ uvedl ředitel FlixBusu pro Českou a Slovenskou republiku Pavel Prouza.

FlixBus před několika dny oznámil i posílení tří tuzemských linek. Počínaje dneškem jezdí více spojů z Prahy do Liberce, Mostu a Karlových Varů.

Tagy FlixBus linka Praha - Paříž
13 komentářů