Farář z Ewingu: Hledáme kreativní lidi se vztahem k dopravě

Komunikační agentura Ewing rozšiřuje svůj tým o nové kolegy, kteří se budou podílet na projektech z oblasti veřejné dopravy.

Baví vás veřejná doprava? Máte vztah k železnici nebo k autobusům? Dobře víte, jak fungují integrované dopravní systémy? Zajímá vás, že právě veřejná doprava je k našemu životnímu prostředí mnohem ohleduplnější než ta individuální? A řekli byste k tomu všemu o sobě, že si rádi hrajete se slovy a s češtinou, rádi vymýšlíte nové nápady a jste kreativní? Jestli ano, pojďte s námi dát řeč.

Jsme komunikační agentura Ewing, podílíme se na celé řadě zajímavých projektů z oblasti veřejné dopravy a teď hledáme nové kolegy. Kolegy, kteří už o dopravě něco vědí a mají chuť pracovat s profíky, kteří pomáhají veřejné dopravě budovat lepší jméno.

„V Ewingu máme specializovaný tým, který se věnuje pouze dopravním tématům. Právě pro ten teď hledáme člověka, který velmi dobře vládne slovem a umí psát zajímavé články, texty na sociální sítě i zprávy pro média. A rozumí přitom dopravě,“ říká Martin Farář, jenž v agentuře Ewing vede dopravní tým. Pozice dopravního copywritera se hodí pro každého, kdo umí svými texty zaujmout ostatní.

Rádi bychom kromě toho oslovili i zkušenější zájemce, kteří mají schopnost organizovat a vést vlastní projekty, věnovat se mladším kolegům, předávat jim své zkušenosti a kteří se přitom postarají dobře o klienta, pro něhož pracujeme. V tomto případě je nejdůležitější samostatnost, zkušenosti s vedením vlastních projektů, a hlavně spolehlivost,“ doplňuje Farář.

Detailní informace k právě teď vypsaným pozicím najdete na webu agentury Ewing.

Agentura Ewing stála například za pražskou kampaní Nejedeš načerno?, připravovala krátké animované filmy a spoty pro Pražskou integrovanou dopravu, stojí za projektem dětského výletního vlaku Cyklohráčku (za který získala i ocenění v rámci předávání Českých cen za PR), starala se o komunikaci prodeje elektronických dálničních známek, připravovala komunikaci Plánu udržitelné mobility Prahy a okolí a pracovala a pracuje jak pro dopravce, tak pro objednavatele veřejné dopravy v rámci České republiky. Více o některých z dopravních projektů agentury najdete v jejím portfoliu.

Tagy Ewing
9 komentářů