Ethiopian Airlines mění plány pro linku do Varšavy. Nasadí Airbus A350, cestující čeká mezipřistání ve Vídni

Airbus A350 letecké společnosti Ethiopian Airlines. Foto: Zdopravy.cz / Vojtěch OčadlýAirbus A350 letecké společnosti Ethiopian Airlines. Foto: Zdopravy.cz / Vojtěch Očadlý

Úzkotrupý letoun nahradí širokotrupý, mezipřistání v Aténách vystřídá zastávka ve Vídni.

Letový řád linky Ethiopian Airlines z Varšavy do Addis Abeby, která začne od července létat přes Atény s Boeingem 737 MAX 8, čeká od zimního letového řádu změna. Namísto Řecka absolvují cestující z polské metropole mezipřistání v Rakousku.

Úzkotrupý MAX navíc na letech z Varšavy nahradí širokotrupý Airbus A350 v konfiguraci pro 343 cestujících. Změna vejde v platnost 27. října. Vyplývá to z rezervačního systému letecké společnosti, jako první o tom informoval web pasazer.com.

V létě budou Ethiopian Airlines létat z Varšavy do Addis Abeby přes Atény čtyřikrát týdně. Přes zimu a s mezipřistáním ve Vídni jsou týdně v plánu lety tři. Půjde o protažení již zavedené linky Addis Abeba – Vídeň.

Let z Varšavy do hlavního města Etiopie potrvá s mezipřistáním ve Vídni 8 hodin a 20 minut. Oproti trase přes Atény bude doba letu kratší.

Tagy A350 Airbus A350 Ethiopian Airlines Letiště Varšava Letiště Vídeň Polsko Rakousko varšava Vídeň VIE WAW
16 komentářů