EasyJet obnovuje provoz, začíná hlavně s vnitrostátními linkami. Praha na seznamu zatím chybí

Příprava letadla easyJet před cestou v době pokoronavirové. Foto: easyJetPříprava letadla easyJet před cestou v době pokoronavirové. Foto: easyJet

Letecká společnost easyJet obnoví od 15. června alespoň částečně svůj provoz. Restart se týká především vnitrostátních linek ve Velké Británii

Letecká společnost easyJet obnoví od 15. června alespoň částečně svůj provoz. Restart se týká především vnitrostátních linek ve Velké Británii a Francii. Do Prahy zatím oranžovo-bílé airbusy létat nemají.

EasyJet bude po cestujících požadovat roušky po celou dobu letu, slibuje důkladné čištění letadel. Kromě vnitrostátních linek firma otevírá spojení také mezi Ženevou a Portem, Lisabonem, Nice a Barcelonou. Většina spojů bude ale v rámci jedné země.

Firma doufá, že dojde k postupnému obnovení poptávky. V seznamu obnovených letů není zatím žádná z mnoha linek v Praze, podle rezervačního systému by mělo dojít k obnovení 1. července. Data z rezervačních systémů ale nejsou u aerolinek v poslední době příliš věrohodná. Pokud jde o obnovu letů, je potřeba většinou počkat na oficiální oznámení, že k návratu linek skutečně dojde.

Kompletní seznam obnovených linek je na stránkách easyJetu.

Tagy easyjet obnovení provozu po pandemii koronaviru
13 komentářů