DPP pořádá nábor řidičů, nově přišel s příspěvkem 50 tisíc

Bus v pražské MHD. Autor: DPP - Petr HejnaBus v pražské MHD. Autor: DPP - Petr Hejna

Dopravní podnik hl. m. Prahy pořádá v sobotu informační den pro možné zájemce o práci řidiče autobusu. Zároveň spustil nový

Dopravní podnik hl. m. Prahy pořádá v sobotu informační den pro možné zájemce o práci řidiče autobusu. Zároveň spustil nový program, v rámci kterého poprvé nabízí uchazečům náborový příspěvek.

„Noví řidiči autobusů budou mít po splnění podmínek nárok na náborový příspěvek ve výši 50 tisíc korun,“ uvedla vedoucí oddělení pro nábor zaměstnanců Zuzana Větrovcová. Podmínkou je především řidičský průkaz skupiny D a profesní průkaz.

Na příspěvek dosáhnou ti, kteří do 30. června (či do naplnění stavu volných míst), podepíší pracovní smlouvu s DPP na hlavní pracovní poměr. Částka bude vyplacena po odpracování 1000 hodin. Pracovníci se také musejí zavázat ke spolupráci na dobu minimálně tří let.

Samotná náborová akce proběhne v sobotu v budově autoškoly DPP na Praze 10, kde se zájemci dozvědí podrobné informace o profesi. Informační den je určen pro vlastníky řidičského oprávnění pro skupinu B a C s platným průkazem profesního osvědčení i bez něj.

„Samozřejmě jsou na akci vítáni také řidiči, kteří již řidičské oprávnění pro skupinu D vlastní. Uchazeči o povolání s řidičským oprávněním B nebo C budou moci skupinu D získat po nástupu do DPP. Řidičský kurz budou moci absolvovat zdarma v předem dohodnutém termínu,“ doplnil dopravní podnik v tiskové zprávě.

Tagy dpp nábor řidiči autobusu
24 komentářů