Další omezení pro Brno. Začíná výluka Chrlice – Křenovice horní nádraží

Stanice Sokolnice-Telnice. Autor: RomanM82 – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=26561021Stanice Sokolnice-Telnice. Autor: RomanM82 – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=26561021

Komplikace pro cestující spojené s velkou dlouhodobou výlukou v Brně na hlavním nádraží se počínaje pátkem ještě o něco prohloubí.

Komplikace pro cestující spojené s velkou dlouhodobou výlukou v Brně na hlavním nádraží se počínaje pátkem ještě o něco prohloubí. Správa železniční dopravní cesty začne s opravami a údržbou tratě číslo 300 do Přerova v úseku Brno-Chrlice – Křenovice horní nádraží. Provoz v Brně se tím ještě více ochudí.

Po dobu výluky budou všechny vlaky ve vyloučeném úseku nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Autobusy budou jezdit dle výlukového jízdního řádu obousměrně po dvou odlišných linkách:

Linka A: Brno hl. n., stanoviště Uhelná – Sokolnice-Telnice – Křenovice horní nádraží (-Vyškov) a zpět. Linka A je vedena mimo Brno-Chrlice!

Linka B: Brno-Chrlice – Sokolnice-Telnice a zpět. Linka B je obousměrným přípojem ke spojům linky A.

Autobusové linky integrovaného dopravního systému číslo 610, 611 a 612 budou po dobu výluky současně vedeny ze ŽST Sokolnice-Telnice až do Brna hl. n. a opačně. Pro tyto linky platí jejich jízdní řád.
Autobusové linky číslo 509 a E63 budou po dobu výluky současně vedeny ze stanice Brno-Chrlice do Brna hl. n. a opačně. Přeprava jízdních kol není v autobusech náhradní dopravy zajištěna. Výluka potrvá do půlnoci 31. srpna.

Tagy brno trať 300 výluka
30 komentářů