Cyprus Airways budou létat z Prahy do Larnaky celoročně

Letadlo A319 vzkříšených Cyprus Airways poprvé v Praze. Autor: Letiště PrahaLetadlo A319 vzkříšených Cyprus Airways poprvé v Praze. Autor: Letiště Praha

V červnu otevřená linka společnosti Cyprus Airways mezi Prahou a Larnakou bude celoroční. Kyperský dopravce dnes oznámil, že namísto původních

V červnu otevřená linka společnosti Cyprus Airways mezi Prahou a Larnakou bude celoroční. Kyperský dopravce dnes oznámil, že namísto původních plánů nebude létat z Prahy jen do konce letního letového řádu, ale i přes zimu.

„Jsme nesmírně rádi, že budeme rozšiřovat nabídku našich spojů mezi Prahou a Larnakou i na zimní sezónu. Jde o důkaz úspěšnosti linky, která si získala oblibu jak na kyperském, tak na českém trhu,“ uvedla Natalia Popova, obchodní ředitelka společnosti Cyprus Airways.

Firma zůstane u dvou letů týdně – v pondělí a v pátek, změní se ale časy odletů: v 7 hodin ráno z Larnaky, v 10:35 z Prahy. Dosud létají o čtyři hodiny později.

„Prodloužení provozu linky mezi Prahou a Larnakou na zimní sezónu potvrzuje, že se jedná o destinaci se zajímavým potenciálem a cestující mají o lety mezi oběma zeměmi zájem. Je potěšující, že se tak letecká společnost rozhodla již po dvou měsících od zahájení pravidelných letů z pražského letiště. Očekáváme, že po prodloužení provozu využije toto spojení přibližně 17 tisíc cestujících ročně v obou směrech,“ sdělil Václav Řehoř, předseda představenstva Letiště Praha.

 

Tagy Cyprus Airways letiště praha
1 komentář