Čtenáři Zdopravy.cz mohou zdarma otestovat RegioJet Hotels Wallackhaus v rakouských Alpách

RegioJet Hotels WallackhausRegioJet Hotels Wallackhaus

Učíme se od našich zákazníků a máme pro čtenáře Zdopravy.cz jedinečnou nabídku předvánočního pobytu v rakouských Alpách zdarma. Pomozte nám

Učíme se od našich zákazníků a máme pro čtenáře Zdopravy.cz jedinečnou nabídku předvánočního pobytu v rakouských Alpách zdarma. Pomozte nám otestovat služby v našem novém hotelu a potkejte se osobně s Radimem Jančurou.

Přijeďte do nejkrásnější části rakouských Alp – na pomezí Korutan a Salcburska – přímo pod nejvyšší horou Rakouska, Grossglockner. Od 18. 12. do 23. 12. 2021 zveme fanoušky dopravy, aby přijeli a pomohli nám ZDARMA otestovat provoz hotelu a naše služby.

Přijeďte na skvělou lyžovačku a my Vám během vašeho pobytu zajistíme ZDARMA ubytování a polopenzi. Obsluhovat Vás bude náš nový tým a také Radim Jančura, majitel společností RegioJet a STUDENT AGENCY.

Rezervujte rychle ubytování v termínu od 18. 12. do 23. 12. (je možné si rezervovat termín v rámci tohoto období). Ubytování a polopenze je po dobu pobytu zdarma. Hosté si hradí dopravu na místo, skipasy apod. Počet míst je omezen kapacitou hotelu, rezervace jsou potvrzovány chronologicky do vyčerpání kapacity.

Více informací získáte a váš předvánoční pobyt v hotelu Wallackhaus RegioJet Hotels si rezervujte:
Telefonicky: +420 539 000 757, e-mailem: info@wallackhaus.at.

RegioJet Hotels Wallackhaus nabízí unikátní ubytování s plnou alpskou horskou romantikou přímo pod nejvyšší horou Rakouska – Grossglocknerem – na pomezí spolkových zemí Korutany a Salcbursko. Tradičně zařízené pokoje jsou vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou a fénem. Wallackhaus má zimní zahradu a restauraci s výhledem na hory. V zimě mohou hosté využívat wellness centrum se saunou, parní saunou a infračervenou kabinou. K dispozici je také relaxační místnost s panoramatickým výhledem na hory.

Těšíme se na Vás
Radim Jančura a tým RegioJet Hotels Wallackhaus

Nabídka platí do naplnění kapacity. Nabídka vyčerpána.

RegioJet Hotels WallackhausRegioJet Hotels WallackhausRegioJet Hotels WallackhausRegioJet Hotels WallackhausRegioJet Hotels WallackhausRegioJet Hotels WallackhausRegioJet Hotels WallackhausRegioJet Hotels WallackhausTerasa hotelu Wallackhaus, který patří RegioJetu. Foto: RJ
Tagy RegioJet Hotels
7 komentářů